• Vandaag besteld = morgen in huis
 • Tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland
 • Lid van Webshop Keurmerk
 • Distributeur van Adore Your Smile whitening gel
 • Specialisten sinds 2014
Happy Smile Company is nu Tandenbleekgel.nl » Betaalmethodes bij Happy Smile Company

Betaalmethodes bij Happy Smile Company op een rij gezet voor jou

Deze webshop van Happy Smile Company is gericht op verkoop aan bedrijven die zich bezighouden met cosmetische tandenbleekbehandelingen. Alle prijzen op www.happysmilecompany.nl zijn weergegeven exclusief 21% BTW.

Bij Happy Smile Company kunt u betalen met de volgende betaalmiddelen:

 •  iDeal
 •  Klarna (betalen in 14 dagen)
 •  Creditcard (MasterCard, Visa en Maestro)
 •  PayPal
 •  Bankoverschrijving
 •  GiroPay (Duitsland)
 •  Bancontact/Mister Cash (België)
 •  Carte Bleue (Frankrijk)
 •  SoFort Banking (Duitsland)

Veilig betalen met iDeal -  geen extra kosten

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen bij Happy Smile Company. Bij het betalen van je bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer de bank waarmee je wenst te betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en je bestelling wordt verwerkt door ons.


Achteraf betalen met Klarna -  geen extra kosten

Heeft u snel uw spullen nodig, maar komt het net even niet uit? Kies dan voor achteraf betalen met Klarna. Dan betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden.


Betalen met Creditkaart -  geen extra kosten

Happy Smile Company accepteert Visa, Mastercard en Maestro. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database.Happy Smile Company kan op geen enkele manier uw creditcardnummer inzien tijdens het proces.

Het kan zijn datHappy Smile Company contact opneemt met u voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van uw creditcardgegevens in onze webshop.


Betalen met PayPal -  geen extra kosten

U kunt ook betalen met PayPal, kiest u voor deze betaalmethode dan betaald u ons rechtstreeks. Voor een betaling per PayPal heeft u een Paypal account nodig waaraan u uw creditcard of bank kunt koppelen. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden en betaald.

Happy Smile Company berekent u geen extra kosten voor PayPal betalingen. Nog geen PayPal account, maak dan eerst hier uw PayPal account aan.


Bankoverschrijving - GRATIS

Als u kiest voor bankoverschrijving, dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond, wordt de bestelling verzonden.


Pin of contant betalen bij afhalen van uw bestelling

Uiteraard is het ook mogelijk uw bestelling te komen afhalen in Amersfoort. U kunt ter plekke contact of met Pin betalen.

Bel altijd voordat u komt afhalen of uw bestelling klaar staat met 085-0486264


Bedrijfsgegevens Happy Smile Company op een rij gezet voor jou

KvK en handelsnamen

Adore Your Smile is als handelsnaam van Happy Smile Company geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder inschrijvingsnummer 75191652.

De merknaam Adore Your Smile is gedeponeerd bij een merkenbureau en is beschermd tegen misbruik. Mocht u twijfelen of verkooppunt te onrechte onze merknaam gebruikt of misbruikt, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons dat laat weten via info@happysmilecompany.nl

 


Adres Happy Smile Company /  Adore Your Smile 

Hugo de vries-Serre 2

3823DM Amersfoort

 


Financiële gegevens

Happy Smile Company

IBAN nummer: NL67BUNQ2036602401 

BTW nummer: NL860177920B01

 


Contact gegevens:

Adore Your Smile Professional Teeth Whitening Products

 

E-mail   : info@adoreyoursmile.nl

Telefoon: 085-0486264

Happy Smile Company

 

Website:  www.happysmilecompany.nl

E-mail   : info@happysmilecompany.nl

Telefoon: 085-0486264

WhatsApp: Stuur ons een berichtje