• Vandaag besteld = morgen in huis
  • Tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland
  • Lid van Webshop Keurmerk
  • Distributeur van Adore Your Smile whitening gel
  • Specialisten sinds 2014

Huurconcept voor salons

Geen grote investering nodig om jouw eigen tandenbleeksalon te starten

Droom jij ervan om zelfstandig ondernemer te worden, maar mis je het startkapitaal? Dan is dit de kans voor jou om toch voor jezelf te beginnen!

Kom er achter hoe interessant het is om met ons samen te werken!

Met ons huurconcept lift je al vanaf €79,00 per maand mee op het succesvolle concept van Adore Your Smile. Je betaalt elke maand een vast bedrag en kunt direct starten met jouw eigen tandenbleeksalon. Je krijgt van ons een training in het peroxidevrij tanden bleken en kunt vervolgens direct starten - en dus ook direct geld verdienen! Je gaat de huurovereenkomst met ons aan voor 6 maanden, 12 maanden of 24 maanden. Je huurt dan de hardware; een officiële Adore Your Smile tandenbleekstoel en een tandenbleeklamp. En daarbij koop je een eerste set verbruiksmaterialen die je zelf kunt samenstellen, afhankelijk van je budget.

Stoppen of doorgaan, de keuze is aan jou!

Is de periode voorbij, dan ben je vrij om te doen wat je wilt. Blijkt het toch niets voor jou, dan halen wij de hardware (stoel en bleeklamp) weer bij je op en gaat ieder zijn eigen weg. Is het concept helemaal jouw ding, dan gaan we door en verlengen we de huurovereenkomst. Of je kiest ervoor om de hardware met korting (korting is afhankelijk van de voorgaande huurtermijn) te kopen.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen de hardware (stoel en bleeklamp) te kopen i.p.v. te huren. Kijk voor deze prijzen in onze webshop. Je kunt ook contact met ons opnemen voor een offerte op maat.