• Vandaag besteld = morgen in huis
  • Tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland
  • Lid van Webshop Keurmerk
  • Distributeur van Adore Your Smile whitening gel
  • Specialisten sinds 2014
Home » Ondernemers gezocht » Jouw eigen mobiele salon

Start je mobiele tandenbleeksalon met Wittetandenoplocatie.nl

Is je huis te klein om een salon te beginnen? Wil je niet vastzitten aan een salon waarvoor je elke maand een bedrag aan huur kwijt bent? Is een vaste salon niet te combineren met je drukke gezin? Of heb je andere redenen waarom je geen vaste salon kunt of wilt beginnen? Geen probleem, wij hebben de oplossing! Start je mobiele tandenbleeksalon met Wittetandenoplocatie.nl. Met dit concept kun je zo veel werken als je wilt, wanneer je maar wilt.

Geen ruimte thuis? Jouw auto wordt jouw tandenbleeksalon!

Heb je geen ruimte voor een vaste behandelplek, maar heb je wel een auto? Wordt de rijdende tandenbleeksalon in jouw regio!

Het idee van het huurconcept is gelijk, alleen krijg je dan de mobiele variant van de stoel en bleeklamp. Binnen jouw regio kun je op locatie bij mensen thuis of bij bedrijven tandenbleekbehandelingen uitvoeren. Jij brengt je apparatuur mee en installeert dit tijdelijk bij de klant. Heb je elke belangstellende op dat adres behandeld, dan pak je je mobiele salon weer in en ga je door naar je volgende klant.

Je kunt ervoor kiezen om zelf je klanten te vinden of je kunt gebruik maken van ons telemarketing team. In dat geval maken wij afspraken voor je op beschikbare dagen/dagdelen die jij aan ons opgeeft. Je betaalt ons dan een percentage per persoon die je behandelt.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw regio niet overlapt met die van je collega's van Wittetandenoplocatie.nl.

De set past zelfs in een kleine auto, zoals op de afbeelding een Toyota Aygo.