• Vandaag besteld = morgen in huis
  • Tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland
  • Lid van Webshop Keurmerk
  • Distributeur van Adore Your Smile whitening gel
  • Specialisten sinds 2014
Happy Smile Company is nu Tandenbleekgel.nl » Startpakketten tanden bleken

Happy Smile Company tandenbleek startpakketten voor professionals in tanden bleken

Vanaf de oprichting van het merk in 2014 heeft Adore Your Smile er bewust voor gekozen om te werken met een eigen tandenbleekgel formule om de tanden op een veilige en zeer effectieve manier te kunnen bleken. Alleen zo is de kwaliteit van het merk Adore Your Smile gewaarborgd en kunnen wij als producent van het merk met volle overtuiging achter ons product staan.


Strenge regels binnen EU omtrent gebruik van waterstofperoxide zijn er voor de gezondheid van jouw klanten!

Een tandenbleekgel mag alleen peroxidevrij genoemd worden als het minder dan 0,1% waterstofperoxide bevat. In lijn met de EU-regelgeving mogen sinds november 2012 alleen tandartsen echte bleekbehandelingen (met > 0.1% peroxide) uitvoeren en mag het percentage waterstofperoxide in het bleekmiddel dan niet hoger zijn dan 6%.

Hier bestel je voordelige starterspakketten in peroxidevrij tandenbleken met gratis trainingen en certificeringen voor jouw (thuis)salon


Ga jij starten met tanden bleken in jouw salon? 

Als je wilt starten met dit concept, twijfel dan geen moment en start met de kwaliteit van Adore Your Smile. Niet alleen de producten maar je krijgt volledige ondersteuning en we certificeren jouw salon als een officiële behandel locatie van Adore Your Smile.

Basis start set tanden bleken

Pro start set tanden bleken


Op zoek naar andere tandenbleekproducten voor jouw tandenbleeksalon?

Bekijk hier al onze tandenbleekproducten voor jouw salon en ga werken met de ondersteuning van Happy Smile Company en de bestel tandenbleekgel van Adore Your Smile.