• Vandaag besteld = morgen in huis
  • Tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland
  • Lid van Webshop Keurmerk
  • Distributeur van Adore Your Smile whitening gel
  • Specialisten sinds 2014

Adore Your Smile® een unieke behandelmethode 

Ten aanzien van de tandenbleekbehandelingen zijn er veel verschillen te vinden. Er zijn tandenbleeksalons die meerdere sessies van 20 minuten op één dag uitvoeren. De reden hiervoor is eenvoudig te achterhalen, ze lokken klanten met zeer lage prijzen voor een éénmalige behandeling de salon in. Daarbij gebruikt men een minimale hoeveelheid bleekgel die met een kwastje wordt aangebracht.

Daarna worden vaak meerdere sessie uitgevoerd, net zo lang tot het gewenste of maximale resultaat behaald is. Bleken met een peroxidevrije bleekgel doet niets anders dan alle oppervlakkige vervuiling (extrinsieke tandverkleuring genoemd) die in de loop van jaren door consumptie inname en levensstijl zijn opgebouwd verwijderen.

In bovenstaande betekent dat klanten soms gedurende 2 tot 6 sessies 20 minuten met tanden in de tandenbleekgel zitten enkel. Enkel en alleen omdat het resultaat telt en men liefst elke dag nieuwe betalende klanten in de salon wil ontvangen.

Hierbij wordt voorbij gegaan aan alle voorschriften die worden geadviseerd dan wel gelden voor een behandeling met een peroxidevrije bleekgel. Als fabrikant van een peroxidevrije bleekgel hebben wij samen met onze Duitse fabrikant een duidelijke stelregel. Deze geldt overigens voor elke peroxidevrije tandenbleekgel en wordt dus lang niet altijd nageleefd. Het is raadzaam om niet langer dan 30 tot 35 minuten per behandeling aan de peroxidevrije bleekgel blootgesteld te worden. Daarnaast moet je het gebit ook hersteltijd gunnen die gesteld is op 48 uur.  Adore Your Smile traint en adviseert haar klanten in het geven van de meest effectieve en veilige manier van peroxidevrij tandenbleken.

Vraag altijd naar de herkomst van de tandenbleekgel die gebruikt wordt bij jouw tandenbleekspecialist. Pas op voor goedkope tandenbleekgels uit landen geproduceerd buiten de EU.