• Vandaag besteld = morgen in huis
  • Tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland
  • Lid van Webshop Keurmerk
  • Distributeur van Adore Your Smile whitening gel
  • Specialisten sinds 2014

Adore Your Smile® heeft een duidelijke missie 

Veilig peroxidevrij tandenbleken voor een goede mondgezondheid. Het product moet toegankelijk zijn voor iedereen.

Adore Your Smile® heeft alvorens zij de wereld van tanden bleken omarmde veel research gedaan en testen uitgevoerd. Hierbij waren er twee belangrijke uitgangspunten voor het bedrijf.

Het product moest veilig zijn - doen wat het belooft - en het product moest toegankelijk worden voor iedereen. Om die reden werd direct besloten zelf een tandenbleekgel te laten fabriceren. De fabrikant werd gevonden in Duitsland, waar de gel wordt geproduceerd volgens de strenge GMP norm.

Adore Your Smile® staat achter haar producten en doet wat het belooft! Dat is de belofte naar zowel de aangesloten salons als naar de consumenten die het vertrouwen geven in onze producten.

Inmiddels is Adore Your Smile® één van de beste en een betaalbare tandenbleekgel in en uit Europa. De tandenbleekgel van Adore Your Smile® wordt nog steeds gefabriceerd in Duitsland en voldoet aan alle voorschriften. Het is niet alleen een zeer veilig product; de behandeling is pijnloos en de gel heeft een aangename pepermunt smaak. Onze gelformule is geregistreerd bij de verplichte instanties onder productnummer 44225 en beschikt ook over een safety assessment.