• Vandaag besteld = morgen in huis
  • Tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland
  • Lid van Webshop Keurmerk
  • Distributeur van Adore Your Smile whitening gel
  • Specialisten sinds 2014

Adore Your Smile® producten zijn veilig in gebruik en duidelijk herkenbaar 

Adore Your Smile producten zij duidelijk herkenbaar voor klanten die 100% zeker willen zijn dat de tandenbleekgel veilig en effectief is. Bij twijfel hebben wij een meldpunt voor misbruik van onze naam en vermelden wij dit op onze website. Pas op met goedkope producten die van alles beloven en check altijd waar het product en vooral de tandenbleekgel vandaag komt.


Original Adore Your Smile® tandenbleekproducten voor thuis

Hieronder staan de officiële tandenbleekproducten voor thuisgebruik.  Deze tandenbleekproducten voor thuis zijn te bestellen via de officiële online webshop van Adore Your Smile Nederland (www.dagdagtandaanslag.nl) of bij een Adore Your Smile behandellocatie.


Original Adore Your Smile® tandenbleekgel verpakkingen

Hieronder staan de officiële tandenbleekgel verpakkingen van Adore Your Smile Nederland. De tandenbleekgel van Adore Your Smile is geschikt voor iedere peroxidevrije tandenbleekset of behandeling. Onze tandenbleekgel verpakkingen zijn ook te bestellen via de officiële tandenbleekgel webwinkel van Adore Your Smile Nederland.


Bekijk al onze video's over tanden bleken met Adore Your Smile op ons YouTube kanaal

Wist je dat we regelmatig instructie en informatie video's plaatsen over veilig en effectief tanden bleken met de producten of diensten van Adore Your Smile. Bezoek ons YouTube kanaal en bekijk ze direct.