• Vandaag besteld = morgen in huis
  • Tandenbleekgel geproduceerd in Duitsland
  • Lid van Webshop Keurmerk
  • Distributeur van Adore Your Smile whitening gel
  • Specialisten sinds 2014

Adore Your Smile® is opgericht in 2014 door Peau d'Or International te Amsterdam 

Adore Your Smile® is in 2014 opgericht en was van 2014 tot 2019 onderdeel van Peau D'or International in Amsterdam. Tot 2019 was Sunya B.V. distributeur van Adore Your Smile®  peroxidevrije tandenbleekproducten. Zij hebben Adore Your Smile® definitief op de kaart gezet met een duidelijke visie. Ook gingen zij met een unieke tandenbleek carrousel door Nederland, waarmee ze op vele grote en kleinere beurzen hebben gestaan, zoals de Huishoudbeurs en Libelle Zomerweek, om heel Nederland bekend te maken met de unieke tandenbleekmethode van Adore Your Smile®.

Vele consumenten hebben in de Adore Your Smile® tandenbleek carrousel voor het eerst kennis gemaakt met een betaalbare én veilige behandeling voor een fris, schoon en natuurlijk wit gebit.

Bij Peau d'Or en SunYa draait alles om de kwaliteit van het product en staat voorop dat het product doet wat het belooft. Peau d'Or is een top bruiningsmerk en is veel landen buiten Nederland de nummer één in tanning producten voor de betere zonnestudio. Ook in Nederland vind je dit topmerk tegenwoordig steeds meer in de betere zonnestudio en sinds 2018 zijn er ook crèmes beschikbaar die je optimaal beschermen tegen de buitenzon. Wat  Peau d'Or zo bijzonder maakt is de enorme hoeveelheid ingrediënten die zowel voor een mooi en egale bruining zorgen en tevens uitermate verzorgend zijn voor de huid. Niet voor niets is de slogan van  Peau d'Or "Adore Your Skin", wat uiteindelijk in de doorontwikkeling voor de start van Adore Your Smile heeft gezorgd.

Er is sinds de start van Adore Your Smile® in 2014 continu gewerkt om een zo goed mogelijk tandenbleekproduct op de markt te zetten. Hierbij is naast de ontwikkeling van de peroxidevrije bleekgel ook veel research gedaan naar apparatuur voor de tandenbleekbranche en hoe je het beste de behandeling kunt uitvoeren. De tandenbleekgel die peroxidevrij genoemd mag worden bevat minder dan 0,1% peroxide en wordt vanaf de start geproduceerd onder de strenge GMP normering in Duitsland.

Al jaren is er sprake van een zeer goede samenwerking tussen de huidige eigenaren van Adore Your Smile® en SunYa bv, de voormalig distributeur van Adore Your Smile®. Toen zij een overnamepartner zochten voor dit prachtige en krachtige merk, hoefde hier niet lang over nagedacht te worden. De overname van Adore Your Smile® door Happy Smile Company was een feit.